Om meg

Hei, og velkommen til Ikke Rar Vegetar!

Jeg er amerikansk og kommer fra The Land of Opportunity-- spesielt når det gjelder valg i matbutikkene. Jeg er kjempeinteressert i å prøve nye matprodukter, noe som er litt vanskeligere i Norge. Men jeg tar utfordringen og prøve å teste ut alt mulig som kommer inn til dagligvarebutikkene...

så lenge at det er vegetar. Jeg spiser ikke kjøtt heller fisk og har lettet etter en blogg som kan hjelpe meg med å finne nye produkter og vurdere om det er verd det å kjøpe. Jeg leser smakstestblogg og vegetaroppskriftsblogg med glede, men jeg har aldri funnet en som kombinere disse to interesser. Vegetar + dagligvarer: kan noe var mer spennende??

Kanskje du er en vegetarianer i Norge som vil la noen annen teste ut nye produkter først. Kanskje du er en vegetariansk utlendinger som vil kjøpe mat i Norge men vet ikke hva. Kanskje du ikke er vegetariansk, men har vurdert om å spise mindre kjøtt. Eller kanskje du skal begynne å lage vegetariansk mat til en du er glad i og trenger litt tips og inspirasjon.

Velkommen! La oss prøve å finne ut om det finnes produkter som er ikke rar, men vegetar.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lea

Lea

27, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits