Rema 1000 Meatish Biter

Bare så dere vet: bloggen her er bare en hobby. Jeg tjener ingen penger på det, er ikke sponset, og alle meninger er mine og helt ærlige. 

Det er ikke en ny produkt, men hele Meatish serien fortjener anmeldelser. Først opp: Biter!

IMG_0477

Biter koster 49kr og er ikke så dyrt, men ikke så billig heller. De ser litt rart ut når du tar dem ut av esken og hele greia klumper seg. Mm, deilig.

IMG_0478

Heldigvis ser de litt bedre ut når du steker dem. Jeg synes at de kan lure deg som om de var kylling biter, men siden jeg har aldri spist kylling, kanskje jeg ikke er en for å bestemme. Etter bare noen få minutter med litt stekeolje i pannen så er de ferdig. Det er meat...ish.

IMG_0480

Jeg har brukt dem i en indisk curry før, men i dag stå thai curry på menyen. Jeg blandet biter med grønnsaker, curry paste, og kokos melk. Enkelt og raskt, og vi spiste dem med ris. Mannen min spiser kjøtt og sier at de passer godt inn til curries og andre krydret mat. Konsistensen er veldig lik kjøtt som var en bra overraskelse.

IMG_0482

Poeng: 4 poeng fra vegetarianer (jeg!) og 4 poeng fra er kjøtt spiser i huset. Dvs 8 poeng til sammen, som er ganske positivt fra huset her! Vi har kjøpt disse flere ganger og skal fortsette å gjøre det.

Anbefalt: ja

#vegetar #vegetariansk #veg #vegan #mat #meatish #dagligvare #anmeldelse #rema1000 #product #review

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lea

Lea

27, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits