Gardein lightly seasoned chick'n scallopini

image

Jeg var på Oslos vegetar festival om varen og var spent for å se en butikk som solgte Gardein. Dette merke har jeg sett i USA for lenge siden men da jeg snakket med fyren bak kassen i festivalen, så sa han at han var usikker om produktene skulle komme inn til vanlige norsk matbutikk. Det var litt trist, så jeg kjøpte 4 poser av forskjellige produkter. Kanskje jeg er bare alt for forsiktig, men når jeg ser en produkt som kan forsvinne, så føler jeg at jeg bør kjøpe masse.

Selv om fryseren ikke er så stor. Oops.

Allikevel, da jeg gjorde min ukentlig surfing av Kolonial.no sin nettside, var jeg kjempe glad for å se at endeleg har hele serien kommet! Woooohoo. Igjen kjøpte jeg alt for mye, så det skal komme en god del opp her på bloggen snart.

Screen Shot 2017-07-17 at 9.02.29 PM

Fyren i huset er bortreist en liten stund, så jeg har litt mer kreativitet til å prøve ting som er litt merkelig. Jeg har spist disse chick'n scallopini for lenge siden, men husket ikke om jeg likte dem. Posen er ganske hjelpsom og inkluderer 2 forskjellige oppskrifter at man kan bruke for å teste. Pakken inneholder 4 chick'n "fileter".

image

image

Det tok ikke så langt å lage middagen, så det er en plus. Ser det ut som kylling? Jeg mener nei...og sannsynligvis smakte det ikke som kylling heller. Jeg følgte instruksjonene på emballasjen-- drysset med litt mel, stekt 2 minutt i en stekepanne, tilsatt vann, dekket, og så avdekket. Jeg tok ut chick'nene fra stekepanne og lagde sausen, og så la dem tilbake igjen.

Jeg må innrømme at jeg var litt skuffet med disse--teksturen minnet med om å spise en svamp og jeg kunne ikke merke den "light seasoning" som pakken skryte om. Jeg er litt i tvil om fremstillingsmetoden som er på pakken--disse bør bli mye mer stekt og ikke kokt i vann i noen minutt. Kanskje disse chick'n scallopini er bedre hvis man forberede dem i en annen måte (wok eller fajitas komme i tankene)--si fra hvis dere har bedre erfaringer! 


image  

Poeng: 2.5 poeng fra vegetarianeren og siden kjøttspiseren ikke var her for å prøve det, så skal jeg bare doble scoren min. 5 poeng totalt. 

Anbefaltnei

#vegetar #vegetariansk #veg #vegan #mat #dagligvare #anmeldelse #produkt #review #gardein #kolonial #chickn 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lea

Lea

27, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits