Tine Cottage Cheese Eple, Pære, Vanilje

image

Er det her ny, eller er det bare at jeg har nettopp funnet det? En google søk viser meg at det har vært på marked i flere år, men jeg har aldri sett det. Men da jeg bestilte fra Kolonial sist, så hoppet det i handlekurven min. Jeg er alltid glad i mellommåltider og cottage cheese er en spennende pause fra yogurt. Det kostet ca. 26kr for an liten beger (250g), så det er litt dyrere enn vanlig cottage cheese.

image

Eple, pære, og vanilje. Jeg er veldig glad i alle disse smak, så jeg lurte på om de skulle funke blandet med cottage cheese. Jeg likte den blanding fra Tine sin 14 serien som jeg så før noen år siden men ikke så nylig (har det forsvunnet?) Så jeg prøvd det her, og etter min mening, var det ikke så godt. Konsistensen var helt greit, men smak var altfor søt. På engelsk har vi et ord "cloying" som beskriver noe som er så søt, rik, og overflødig at det er motbydelig. Og det har var cloying. Eple og pære var ok med vaniljen var altfor sterkt og kunstig i smaken. Skuffende. 

image

Men selv om jeg ikke var imponert, så var mannen litt mindre kresen. Han likte det, og sa at det ble ikke så tung pga frukt smaken. Han ga det 3.5 poeng, og fra meg fikk det bare 2 poeng. Blir ikke en gjenkjøp for meg.

Poeng: 5.5 tilsammen

Anbefalt: nei

#vegetar #vegetariansk #veg #mat #dagligvare #anmeldelse #produkt #review #kolonial #eple #pære #tine #cottage #cheese #mellommåltid 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lea

Lea

27, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits